AMV is leuk!

"Ik krijg leuke lessen van twee juffen. Je leert altijd leuke liedjes. De juffen zijn nooit boos en ze zijn ook aandachtig als je een vraag hebt." (Matthias, L2)

"Ik vond notenleer eerst niet zo leuk maar we hebben een toffe meester en dat maakt alles goed! Het leuke is dat het allemaal goed in elkaar zit, als je het een paar keer goed bekijkt snap je het wel. En dan kan je een instrument spelen en dat is zeer leuk." (Leander, L3)

"Ik vind het leuk dat we vanaf het eerste jaar* al een instrument kunnen spelen. We krijgen weinig huiswerk en mogen samenwerken aan taken." (Elsa, L4)

"Je tweede jaar* moet je een instrument kiezen uit megaveel… SUPER!" (Rosemarie, L2)

"We hebben ook een supertoffe juf. Als je iets niet snapt legt zij het heel goed uit. En ik ga ook heel graag naar de muziekschool."(Janne, L2)

"Ik heb erg veel bij geleerd de laatste 4 jaar! Notenleer is niet alleen veel over muziek te weten komen, maar je maakt nieuwe vrienden en je lacht veel. Ik zou notenleer zo nog es doen!" (Nika, L4)

*Leerlingen AMV jongeren mogen reeds na een half jaar een instrument kiezen tussen de beschikbare plaatsen. Vanaf het tweede jaar is een instrument of zang verplicht, en kan je uit alle instrumenten kiezen.

Meer info over AMV (algemene muzikale vorming)

Video's: 
Embedded thumbnail for AMV is leuk!
© Copyright 2021 • Conservatorium Leuven - Privacy policy Website ontworpen en ontwikkeld door MINSKY